[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”-52px|auto|-3px|auto||” custom_padding=”23px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”-3px|||||” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]
Rødtungefileter med grøn ragout |
Hovedret |
4 personer |
Det skal du bruge: 4 rødtungefileter (ca. 600 g) Fiskebouillon: Ragout: Arbejdstid: ca. 45 minutter Sådan gør du: Fiskebouillon: 2. Si bouillonen gennem et fintmasket klæde eller pladevat lagt i en sigte. Kog bouillonen ind, til der er ca. 2½ dl. Ragout: 4. Skrab kartoflerne. Skær fenniklen i terninger og courgetten i 5 cm lange stave. 5. Stød safranen sammen med saltet i en morter. Rør det i den varme fiskebouillon. Damp kartoflerne heri 10 minutter under låg. Kom fennikel og courgette i og damp yderligere 5-10 minutter. Grønsagerne skal bevare lidt bid. 6. Pisk flødeosten forsigtigt i, den opløses på få minutter. Smag til med hvid peber. Læg rødtungefileterne ned i ragouten og lad dem blive gennemvarme. Drys med klippet dild og server straks direkte fra gryden. Tips |
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]